Nosies operacija: pasiruošimas ir profilaktika

Nosies operacija – pati populiariausia operacija pasaulyje. Ji mėgstama ne tik europietiškose ar amerikoniškose šalyse, tačiau ir Afrikoje, ypač Azijoje, kur požiūris į grožį yra kardinaliai kitoks nei likusiame pasaulyje. Visgi, kai šiuo metu egzistuoja tokios paprastos galimybės pakoreguoti nosies išvaizdą – žmonės tuo naudojasi.

Nosies operacija yra greitas ir paprastas korekcijos būdas. Pateikiame pagrindinę informaciją, kad pavyktų paprasčiau apsispręsti, ar paslaugos reikalingos ir norimos.

Nosies korekcija

Nosis yra centrinė veido dalis, tad nuo jos labai priklauso visas veidas, jo mimikos ir net tai, kad kartais jis atrodo griežtas, o kartais mielas.

Nosies operacijos metu galima pakoreguoti tiek jos formą, tiek dydį.

  1. Kartais sumažinama visa nosis.
  2. Dažnai sumažinama per daug iškilusi nosies kuprelė.
  3. Koreguojama nosies galiuko padėtis.
  4. Pakoreguojama šnervių forma dažniausiai jas sumažinant.

Operacijos atlikimo eiga

Operacija dažniausiai yra atliekama naudojant bendrinę nejautrą, tad galite būti ramus, kad nieko nejausite ir galėsite ramiai atsikėlus po operacijos jau matyti tik privalumus. Dažniausiai operacija trunka vos kelias valandas, o kartais ir dar mažiau. Kuo mažesnė korekcija norima – tuo operacija yra paprastesnė.

Nosies operacija gali būti atliekama vienu iš dviejų būdų:

  • Atvira operacija.
  • Uždara operacija.

Uždaros operacijos didžiausias privalumas yra tai, kad po jos nelieka jokių randų, kurie galėtų įrodyti, kad asmuo darėsi operaciją. Žinoma, tai nereiškia, kad atviros operacijos metu ant Jūsų veido bus palikti dideli randai. Tikrai ne. Likę randeliai yra vos milimetro ilgio, tad jų taip pat beveik nesimato. Po operacijos rekomenduojame tepti vaistais, kurie visiškai panaikins randelius.

Pooperacinis laikotarpis

Kuomet procedūra jau atlikta – galite ramiai atsivėpti. Nereikalingas joks ypatingas pasiruošimas ar išskirtinė priežiūra.

  • Nosies operacijos metu naudojami netirpstantys siūlai, tad teks grįžti pas chirurgą, kad jie būtų ištraukiami.
  • Apie 15 dienų po operacijos yra nešiojamas specialus įtvaras ant nosies.
  • Svarbu tai, kad po operacijos negalima net kelis mėnesius nešioti akinukų. Būtinai įsigykite lęšius ir svarbu, kad akys jau būtų prie jų pripratusios.
  • Siūlai išimami praėjus septynioms dienoms po operacijos.

Nosies operacija gali kardinaliai pakeisti Jūsų veidą!

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *