Baidarių nuoma rudens metu – aktyvėja. Kodėl?

Nors už lango šiomis dienomis oras ne visada yra pats geriausias, tačiau kai kuriems žmonėms tai visiškai netrukdo užsiimti smagia veikla, kuri ne tik kelia labai geras emocijas, tačiau taip pat ir suteikia galimybę būti judresniems. Štai baidarių nuoma yra viena iš tokių pramogų. Nors ilgus metus ji buvo siejama su vasaros sezonu, tačiau dėl šiltėjančio klimato net ir Lietuvoje šis vandens sportas dažnai išbandomas ir rudenį bei žiemą. Kodėl? Kadangi tokios upės kaip Lakaja suteikia tokią galimybę, o su gera apranga bei žiniomis – viskas yra įmanoma.

Su gera apranga – niekas nėra baisu

Baidarė upėjePirmiausia verta pradėti kalbėti apie tinkamos aprangos pasirinkimą, kuris gali garantuoti, kad plaukimas baidarėmis net ir labai blogu oru nebus blogas pasirinkimas. žinoma, geriausia rinktis termo rūbus, kurie maloniai glunda prie odos ir tuo pačiu garantuoja, kad plaukimas bus puikus kaip kad niekada. Jeigu plaukiate dažnai – investuoti į tokią aprangą verta, kadangi išvengsite peršalimo.

Tinkamas maršrutas

Žinoma, taip pat labai svarbu rinktis ir tinkamus maršrutus, kurie gali garantuoti, kad plaukimo metu pavyks išvengti bet kokio galimo diskomforto. Šiuo atveju tai yra ne per daug intensyvus vandens telkinys, kadangi rudens metu ir taip oras dažniausiai nėra labai palankus, tad tinkamas vandens telkinys, kuris nėra per daug aktyvus, žinoma, geriausias pasirinkimas. renkantis siūlome tartis su specialistais, kurie jau ne vienerius metus siūlo tokias pramogas. Esame tikri, kad tokiu atveju rasite variantą, kuris puikiai tinka ir tiems, kurie jau seniai plaukioja, ir tiems, kurie rudens metu nusprendė patį pirmą kartą išbandyti baidares.

Sušildyti save – verta

Taip pat siūlome su savimi turėti termosą, kur garuoja labai karšta arbata. Dažniausiai tiek ir reikia, kad kelionės ne tik kad nebūtų labai šaltos, tačiau taip pat garantuotų malonumą, kuris reikalingas bet kokiu oru. Taip pat galima pasiimti ir šildomas pagalvėles bei bet kokius kitus priedus, kurie plaukimo metu suteiks Jums kur kas daugiau patogumo ir tuo pačiu gali padėti išvengti darganos.